Helfoliering av bilen gir god beskyttelse av original lakken din mot slitasje, riper, steinsprut, UV stråler m.m. Folien er enkel å fjerne, hvis du skal selge bilen, eller hvis du vil ha tilbake original fargen

Vi bruker Avery Suprime kvalitetsfolie på alle våre applikasjoner. Avery er kvalitetsfolier med lang holdbarhet og gode garantier. Viktigheten av å bruke en kvalitetsfolie gjelder like mye at den skal kunne fjernes enkelt, som at den skal se like fin ut etter mange års bruk. Avery har et stort fargeutvalg av helfolierings-/wrapping folier.

Våre medarbeidere er bilentusiaster som har lang erfaring innen foliering , og er veldig nøye i arbeidet de driver med. Alle biler kontrolleres grundig før og etter foliering, hvor vi tar bilder for å dokumenterer alle skader eller feil, om det finnes noen. Dette er også noe som gir våre kunder en trygg følelse av at deres bil er i proffe hender.

Bestill time

Prisen på foliering kan variere fra 15.000 til 40.000 avhengig av folie type/farge, samt hvilken type bil og hvordan den opprinnelige fargen er, samt flere andre detaljer.

Professional worker install paint protect. Transparent protection film against chips and scratches. Protective coating